RVS Microdosing weegschaal

Gewicht 227 g

16,99 incl. BTW

RVS Microdosing weegschaal

Deze elektronische microdosing weegschaal van roestvrij staal 200g/0.01g is ideaal om jouw truffels of paddenstoelen op af te wegen. En komt met een handig afweegbakje.
Daarnaast heeft de keukenweegschaal 2 handige functies: de tarafunctie en de telfunctie voor het geval je je truffels wilt tellen.

Levering binnen 1-3 werkdagen in Nederland!

Europees gemak: levering binnen 3-7 werkdagen!

Gratis verzending boven €75 in Nederland!

Gratis wereldwijde verzending vanaf €100!

Specificaties

Weegt tussen 0 en 200 gram, op 0,01 gram nauwkeurig

  • Hoogwaardig LCD scherm
  • Aflezen in: gram, ct, tl, Oz en gn
  • Inclusief tara functie
  • Inclusief tel functie
  • Inclusief kunststof houdertje
  • Werkt op 2x AAA batterijen (niet inbegrepen)
  • Automatische uitschakeling voor het besparen van batterijen
Nauwkeurigheid

Met deze mini weegschaal meet je elk gewicht tussen 0 en 200 gram op 0,01 gram nauwkeurig. Ideaal voor als je precies wilt weten welke dosis je gebruikt om nauwkeurig te kunnen microdoseren. Ook is deze mini weegschaal geschikt om andere dingen te wegen zoals sieraden, thee en medicijnen.

 

Functies

Deze mini weegschaal komt met maar liefst 2 handige functies. De eerste functie is de tara functie, met het meegeleverde kunststof afweegbakje heb je altijd een handig afweegbakje. Plaats het kunststof afweegbakje op de miniweegschaal en druk op de tara functie. De miniweegschaal zal nu kalibreren zodat het gewicht weer op 0,01 gram nauwkeurig is als je iets in het afweegbakje legt. De tweede functie die beschikbaar is, is de telfunctie. Leg hetgeen je wilt tellen een voor een in het bakje en maak handig gebruik van de telfunctie.