Blogs & Artikelen

"We are all work in progress"
Wat is HPPD?

Wat is HPPD?

Soms blijven mensen lang na een psychedelische reis last houden van verstoringen binnen hun gezichtsveld. Of andere vage klachten die met hun zintuigen te maken hebben. Hier is een naam voor; Hallucinogen Persisting Perception Disorder (HPPD). HPPD is de naam van een verzameling klachten. Deze klachten ontstaan wanneer iemand een psychedelicum/drug heeft gebruikt die effect heeft op de “waarneming” van een persoon in de brede zin van het woord: alles wat iemand proeft, voelt, hoort, ruikt en ziet. HPPD heeft meestal effect op wat iemand ziet. Deze klachten houden soms weken, maanden of zelfs jaren aan.
Het lijkt bij HPPD alsof er een stukje van de effecten blijft hangen terwijl het middel is uitgewerkt.

Lees meer
Wat is Bicycle Day?

Wat is Bicycle Day?

Elk jaar vieren we op 19 april met Bicycle Day de ontdekking van LSD. Op 19 april 1943, onderging de Zwitserse chemicus Albert Hofmann namelijk de eerste LSD-reis ter wereld. Sinds de jaren ’80 staan we hier bij stil ofwel door het gebruik van LSD op feestjes, ofwel door een fietstochtje te maken… En sommigen beiden. Maar ook met serieuze seminars over de werking van LSD als therapeutisch middel tegen o.a. depressie en online social media events.

Lees meer

Ik ben Alicia Vera Garcia

Als een van de eerste microdosing coaches in Nederland ben ik er voor mensen die uit het hoofd willen komen en meer vanuit het hart willen leven. Hierover schrijf ik ook blogs.

Wacht Niet Langer. Start Vandaag Nog Jouw Traject!