Blogs & Artikelen

"We are all work in progress"
Wat maakt de tincturen van The Microdosing Coach zo speciaal?

Wat maakt de tincturen van The Microdosing Coach zo speciaal?

Kort gezegd, omdat wij geloven dat wij de beste tincturen verkopen! Onze tincturen worden allemaal met veel zorgvuldigheid in eigen huis gemaakt, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke methodes en onderzoek, met daarnaast ook veel liefde en oog voor kwaliteit. We doen regelmatig ons research en zijn op de hoogte van de nieuwste extractie methodes en laatste ontwikkelingen.

Lees meer
Van de antidepressiva dankzij plantmedicijnen

Van de antidepressiva dankzij plantmedicijnen

Één keer in de zoveel tijd komt er een klant voorbij die echt impact maakt. Die mij eraan herinnert waarom ik doe wat ik doe. Even voorop, al mijn klanten hebben een verhaal en iedereen is bijzonder. Maar deze klant maakte indruk op mij. En is misschien een inspirerend voorbeeld voor anderen hoe je van plant medicijnen zoals truffels, paddenstoelen en ayahuasca van de antidepressiva af kunt komen.

Lees meer
5 microdosing misverstanden

5 microdosing misverstanden

Microdosing rocks! Toch bestaan er wat misverstanden over het microdoseren met middelen als paddenstoelen, ayahuasca, truffels, LSD en San Pedro. Lees verder voor een compleet en realistisch beeld van wat microdosing ook inhoudt zodat je goed geïnfomeerd en veilig gaat microdoseren.

Lees meer

Ik ben Alicia Vera Garcia

Als een van de eerste microdosing coaches in Nederland ben ik er voor mensen die uit het hoofd willen komen en meer vanuit het hart willen leven. Hierover schrijf ik ook blogs.

Wacht Niet Langer. Start Vandaag Nog Jouw Traject!