Microdosing consult

Duur

1.5 uur

120,00 incl. BTW

Microdosing consult

Hulp bij het opstarten of verbeteren van je microdosing.

Dit microdosing consult is een eenmalige sessie van een 1.5 uur waarin er een uitgebreide screening en intake plaatsvind. Ik kijk samen met jou naar jouw behoeftes, waarom je wilt microdoseren, ik kijk naar je medische (voor)geschiedenis, gebruik van medicijnen en supplementen die mogelijk een wisselwerking hebben met de microdosing, we kijken naar het meest geschikte middel, het protocol en ik help je om zelfstandig te starten en je sweet spot te vinden. Na dit consult weet je alles wat je moet weten om veilig en goed voorbereid aan de slag te gaan of meer te halen uit je huidige microdosing cyclus.

Voor wie?

Voor mensen die alleen praktische hulp willen bij het opstarten van de microdosing: vinden van het juiste middel, vinden van sweet spot, juiste protocol etc. Of als je al begonnen bent, maar je tegen dingen aanloopt. Ik loop graag een stukje mee op je pad!

Resultaat

Na afloop van dit consult kun je zelfstandig aan de slag met de microdosing. Of weet je wat je moet doen om meer uit je microdosing te halen.

Waar & hoe?

Het betreft een individuele sessie die je online met mij kunt inplannen. De afspraak vindt plaats online via Google Meet of op mijn praktijkadres: Robert Kochplantsoen 19 in Amsterdam. Na betaling ontvang je een link om direct een afspraak met mij in te plannen en het intakeformulier in te vullen.

Kosten

Een microdosing consult bedraagt €120,00, duurt 1.5 uur en is exclusief de eventuele kosten voor een microdosing middel (die bedragen tussen de €9,95 en €77,95 euro). Je betaalt vooraf voor het consult.

Annulering afspraak

Mocht je verhinderd zijn, dan kun je tot 48 uur voor de afspraak annuleren en ontvang je jouw betaling retour

Goed om te weten

De actuele wachttijd voor het boeken van een eerste afspraak is tussen de 2 en 4 weken. Wanneer je de afspraak inplant, word je ook gevraagd om het intakeformulier in te vullen. Als er bijzonderheden zijn, neem ik contact met je op voor de eerste afspraak plaatsvindt.