Microdosing traject

Duur

4 weken

299,00 incl. BTW

Microdosing traject

Coaching tijdens jouw volledige microdosing traject van 4 weken.

De meeste mensen kiezen voor dit begeleide traject van 3 sessies. Naast alle praktische aspecten van de microdosing, kan ik dan ook de diepte in met ook aandacht voor coaching op de intentie en de integratie waardoor de kans op echte transformatie groter is. De ervaring leert dat klanten blijvendere resultaten bereiken, eerder hun sweet spot vinden en gerichter met de microdosing aan de slag gaan.

Informatie

Gedurende 4 weken ga je zelf, onder begeleiding van mij, aan de slag met een microdosing kuur volgens een bepaald protocol. Het te volgen protocol en de hoeveelheden zijn voor iedereen anders. Vooraf bekijken we samen wat voor jou het geschikte middel, het beste protocol en de juiste dosis is. Tijdens jouw traject van 4 weken spreken we af voor 3 coachingssessies. We bespreken dan hoe het met jou gaat, met jouw gestelde doelen of intentie, hoe het microdosen gaat, welke inzichten je hebt opgedaan, waar je tegenaan loopt en hoe we dit verder kunnen verbeteren of integreren.
Tijdens de sessies maak ik gebruik van mindfulness, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), je krijgt huiswerk mee en een (online) microdosing dagboek om je resultaten bij te houden en zodat ik kan meekijken en je indien nodig kan helpen met het finetunen van je dosis, het protocol en je intentie.

Waar & hoe?

Dit coachingstraject is inclusief intake en 3 coachingsessies van 1 uur (tweewekelijks), huiswerk, meditaties en een (online) dagboek

Coachingsessies vinden plaats online via Google Meet of op mijn praktijkadres: Robert Kochplantsoen 19 in Amsterdam. Na betaling ontvang je een link om direct een eerste afspraak met mij in te plannen en het intakeformulier in te vullen.

Kosten

Een microdosing coaching traject bedraagt €299,00 en is exclusief de eventuele kosten voor een microdosing middel (die bedragen tussen de €9,95 en €77,95 euro). Je betaalt vooraf voor het coaching traject.

Annulering afspraak

Mocht je verhinderd zijn, dan kun je tot 48 uur voor de afspraak annuleren en ontvang je jouw betaling retour

Goed om te weten

De actuele wachttijd voor het boeken van een eerste afspraak is tussen de 2 en 4 weken. Wanneer je de eerste afspraak inplant, word je ook gevraagd om het intakeformulier in te vullen. Als er bijzonderheden zijn, neem ik contact met je op voor de eerste afspraak plaatsvindt.