Psychedelische Integratie workshop

Haal meer uit jouw psychedelische reis
Koop je ticket

Integratie workshop

9
integratie net zo belangrijk als de reis zelf

Een psychedelische reis maken kan veel impact hebben. Het staat in de top 5 van meest betekenisvolle ervaringen. Tenminste als je het goed aanpakt. Want wist je dat wat na de reis komt minstens net zo belangrijk is? Tijdens je reis krijg je als het goed is toegang tot een waardevolle schat aan tot dan toe voor jou verborgen informatie. Soms gehuld in een nevel van bizarre beelden, cryptische symbolen of zelfs de meest opmerkelijke sprookjesachtige of bijbelse figuren. Maar wat betekent het allemaal? En hoe vertaal je alle inzichten of lessen naar de praktijk zodat het niet bij een eenmalige ervaring blijft?
Speciaal voor mensen die met deze vragen zitten, organiseert The Microdosing Coach een Integratie Workshop.

9
Wat is integratie?

Integratie gaat over de fase na een psychedelische reis. Je hebt gereisd op een geestverruimend middel zoals bijvoorbeeld magische truffels, paddenstoelen of ayahuasca. En bent in andere dimensies geweest. Integratie betekent dat je de tijd en ruimte neemt om alles mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel te verwerken zodat je psychedelische ervaring echt blijvende betekenis krijgt. Als je hier niet voldoende de tijd voor neemt, zou het zomaar kunnen zijn dat de effecten van een reis langzaam maar zeker vervagen en het een vage herinnering blijft, wat hartstikke zonde is.;

Praktisch:

9
Inhoud workshop

– Korte meditatie
– Sharing circle (optioneel)
– Theorie over integratie, wat is het? Welke tools zijn er? En de do’s en don’ts. Ook een korte uitleg over microdosing als integratie- en onderhoudstool.
– Creatieve therapie oefening: het kind in jou mag los bij deze oefening. Je maakt een collage, tekening, schilderij over jouw reis/reizen en bespreken deze na.
– Aan het einde van de workshop ga jij de inzichten die je uit de workshop hebt gehaald verder concretiseren. Hoe zorg je ervoor dat jij je inzichten of doelen omzet in actie?

Na afloop van de workshop is er nog tijd om wat te drinken met elkaar en ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemde zielen.

Over mij

Als een van de eerste microdosing coaches in Nederland ben ik er voor mensen die uit het hoofd willen komen en meer vanuit het hart willen leven. Ik heb verschillende trainingen, opleidingen en workshops gevolgd, waaronder de geaccrediteerde Opleiding tot Coach en workshops bij de MIND foundation. Mijn stijl is spiritueel, speels, vanuit het hart en tegelijkertijd to the point en resultaatgericht.

Een verbond tussen hoofd en hart; een heldere geest, een wakkere ziel, voeten op de aarde

Een inkijk in iemands hoofd, hart en ziel: dat is het grootste cadeau dat je mij kunt geven. Dat iemand mij dit toevertrouwt, vind ik een kostbaar geschenk. In ruil voor deze openheid, bied ik jou een liefdevolle spiegel om in te kijken. En help ik jou op een zorgvuldige en veilige manier de door psychedelica verkregen inzichten een plek te geven.

Meer Weten? Neem Contact Met Mij Op!