Wilde Chaga & Paarse Reishi extract 30ml

Gewicht 110 g
Inhoud

30 ml

29,95 incl. BTW

Wilde Chaga & Paarse Reishi extract 30ml

Wilde Chaga & Purple Reishi extract, twee krachtige immuunversterkers in perfecte balans. Chaga zit boordevol antioxidanten die veroudering tegengaan en de vitaliteit bevorderen. Reishi staat erom bekend stress te verlagen, cellen te regenereren en de slaap te verbeteren. De ‘Koning van de Medicinale Paddenstoelen’ en de ‘Paddenstoel der Onsterfelijkheid’ samen in één flesje, je zou met dit recht een koninklijke blend kunnen noemen.*

Levering binnen 1-3 werkdagen in Nederland!

Europees gemak: levering binnen 3-7 werkdagen!

Gratis verzending boven €75 in Nederland!

Gratis wereldwijde verzending vanaf €100!

Productinformatie

Chaga wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele geneeskunde en groeit op de schors van berkenbomen. De paddenstoelen voor ons extract worden verzameld in wilde bossen in Letland. Chaga zit vol essentiële vitaminen en mineralen. Het heeft een waanzinnig hoge ORAC-waarde in vergelijking met andere soorten planten, groenten en fruit, wat betekent dat het het hoogste aantal antioxidanten bevat. Antioxidanten helpen onze cellen te beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Ze kunnen het immuunsysteem ondersteunen zodat we minder vatbaar zijn voor ziekten, helpen (cel)veroudering te voorkomen en hebben ontstekingsremmende en antiseptische eigenschappen. Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat Chaga de ontwikkeling van kwaadaardige cellen kan onderdrukken. *

Reishi is een natuurlijk adaptogeen, beroemd om zijn voordelen voor het immuunsysteem. Reishi ondersteunt een natuurlijke (hormonale) balans, werkt kalmerend (stressverminderend) en kan bijdragen aan een goede nachtrust. Oorspronkelijk exclusief gereserveerd voor leden van koninklijke families. Purple Reishi (Ganoderma Sinense) staat bekend als de krachtigste van de Reishi paddenstoelensoorten en Taoïstische meesters gebruiken dit kruid voor het vergroten van hun wijsheid.*

Deze extracten worden door SHYFT in kleine batches ontwikkeld en geproduceerd. Ze bevatten uitsluitend wilde paddenstoelen die in het wild in de natuur worden geplukt. Paddenstoelen die in het wild groeien zijn zeer gehard en passen zich goed aan. Dit komt omdat ze enorme obstakels moesten overwinnen voordat ze volwassen worden; ze hebben extreme weersomstandigheden, virussen en bacteriën overleefd en zijn ontsnapt aan vernieling of gegeten worden door dieren. Dit resulteert in een optimaal ontwikkeld afweermechanisme. Daarom zijn wilde paddenstoelen bijna altijd krachtiger dan hun gekweekte tegenhangers. Voor alle extracten wordt een technologisch geavanceerde “viervoudige extractie” techniek gebruikt, wat betekent dat de vruchtlichamen aan verschillende extractiemethoden blootgesteld worden. Zo ontvang jij een zeer zuiver product van de hoogste kwaliteit. Omdat water andere stoffen extraheert dan alcohol, is gekozen voor een verhouding van 75:25 (water/alcohol) om ervoor te zorgen dat alle verschillende voedingsstoffen uit de vruchtlichamen gehaald worden. Het resultaat is een product volgepakt met fytonutriënten, zelfs krachtiger dan een poeder. De gebruikte paddenstoelen worden zorgvuldig geselecteerd en verkregen vanuit duurzame wildpluk.

 

Ingrediënten

31 gram natuurlijke, 100% biologische, gedroogde Chaga & Purple Reishi (inonotus obliquus & ganoderma sinense – in gelijk verhouding) met 30ml gedistilleerd water (1033mg/ml) en alcohol (25%). Verkregen via een viervoudig extractieproces om een volledig natuurlijk en zuiver extract van de hoogste kwaliteit te bieden, met het volledige spectrum van fytonutriënten uit de paddenstoelen.

 

Voordelen
 • Helpt mentale en fysieke stress in balans te brengen*
 • Kan een goede nachtrust bevorderen
 • Bevordert anti-aging en jeugdigheid*
 • Ondersteunt een gezond immuunsysteem*
 • vermindert angst en depressie*
 • antiviraal: gaat virussen tegen waaronder griep, HIV/aids of hepatitis
 • Kan de bloedsuikerspiegel verlagen
 • Gunstig bij darmaandoeningen
Gebruik

Plaats ½ pipet (10 druppels) onder je tong, tweemaal per dag, om de ondersteunende voordelen te plukken. 30ml = 60 doses / 30 dagen.

Bewaren

Afgesloten, droog en op kamertemperatuur. Niet in de koelkast.

Praktische info
    • Het 30 ml pipetflesje bevat bevat 100% natuurlijk paddenstoelenextract (inonotus obliquus + ganoderma sinense), in gelijke verhouding, duurzaam verkregen uit wilde verzameling in Letland en China.
    • Gedroogde in plaats van verse Chaga en Reishi vruchtlichamen waardoor er sprake is van een nog hogere concentratie werkzame stoffen
    • Extra krachtig door viervoudige extractie
    • Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
    • Ontwikkeld door SHYFT. Deze tincturen worden in nauwe samenwerking met SHYFT met veel liefde en volgens de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen gemaakt. Er worden uitsluitend gedroogde en wilde soorten gebruikt, als enige in de markt wordt met 4 methodes geëxtraheerd en daarom geloven we dat wij het beste te bieden hebben op dit gebied. Wil je hier meer over weten?  Lees dan dit blog.

*Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de European Food Safety Administration (ESFA). Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg voor gebruik je arts.