Wilde Lion’s Mane extract

Gewicht 110 g
Inhoud

30 ml

29,95 incl. BTW

Wilde Lion’s Mane extract

Deze bescheiden paddenstoel is de ultieme booster voor je brein. De naam klinkt krachtig en de effecten zijn dat ook. Dit wilde Lion’s Mane extract is een flesje vol cognitieve helderheid die je hersenen, de focus en slaap kan ondersteunen.*

Levering binnen 1-3 werkdagen in Nederland!

Europees gemak: levering binnen 3-7 werkdagen!

Gratis verzending boven €75 in Nederland!

Gratis wereldwijde verzending vanaf €100!

Wilde Lion's Mane Extract voor Verbeterde Mentale Helderdheid

In Japan staat Lion's Mane bekend als de 'priester van de bergen', waar het wordt beschouwd als een bron van goddelijke wijsheid. Dit Lion's Mane extract, ontwikkeld en geproduceerd door SHYFT, is ontworpen om brainfog te verminderen en mentale helderheid te bevorderen. Deze nootropische paddenstoel verbetert op natuurlijke wijze cognitieve functies, geheugen en focus door de groei van hersencellen te stimuleren en beschadigde zenuwen te herstellen. De sleutel tot zijn kracht zijn hericenonen, exclusief aanwezig in Lion's Mane, en rijke bronnen van polysachariden, bèta-glucanen en erinacines die bescherming bieden aan de spijsvertering tegen diverse aandoeningen.*

In microdosing-kringen is Lion's Mane geliefd als supplement, vooral in combinatie met truffels of paddenstoelen volgens het Paul Stamets protocol. Het fungeert als een supergeleider, ondersteunt de productie en reparatie van neuronen bij hallucinogene paddenstoelen, en heeft kalmerende eigenschappen voor het zenuwstelsel, wat gunstig is bij depressie en angstklachten.* Dit is vaak een veelvoorkomende intentie bij mensen die beginnen met microdosing.

De gebruikte paddenstoelen worden zorgvuldig geselecteerd uit duurzame wildpluk, en SHYFT past een geavanceerde "viervoudige extractie" techniek toe. Deze technologie, met een water-alcoholverhouding van 75:25, zorgt ervoor dat alle waardevolle voedingsstoffen uit de vruchtlichamen worden gehaald, resulterend in een zuiver en krachtig product. De wilde Lion's Mane paddenstoelen, gehard door natuurlijke omstandigheden, zijn bijna altijd krachtiger dan hun gekweekte tegenhangers.

 

Ingrediënten

Dit product bevat 23 gram wilde, 100% biologische, gedroogde Lion's Mane (hericium erinaceus), geëxtraheerd met 30 ml gedistilleerd water (755 mg/ml) en alcohol (25%) via een viervoudig extractieproces. Het resultaat is een volledig natuurlijk en zuiver extract van de hoogste kwaliteit, met het volledige spectrum van fytonutriënten uit de paddenstoelen.

 

Voordelen van wilde Lion's Mane
  • Beter geheugen en concentratie, ook bij Alzheimer en dementie*
  • Meer focus en mentale scherpte, ook bij ADD en ADHD-klachten*
  • Vermindert angst en depressie*
  • Verhoogt het immuunsysteem*
  • Ondersteunt bij maag- en darmproblemen*

 

Gebruik

Plaats ½ pipet (10 druppels) onder je tong, twee- of driemaal per dag, om de ondersteunende voordelen te ervaren. 30 ml staat gelijk aan 60 doses over 30 dagen.

Bewaren

Bewaar het afgesloten, droog en op kamertemperatuur. Niet in de koelkast.

 

Praktische Info
  • Het 30 ml pipetflesje bevat 100% natuurlijk paddenstoelenextract (hericium erinaceus), duurzaam verkregen uit wildpluk in Griekenland.
  • Gedroogde in plaats van verse Lion's Mane vruchtlichamen voor een nog hogere concentratie werkzame stoffen.
  • Extra krachtig door viervoudige extractie.
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
  • Ontwikkeld door SHYFT in samenwerking met The Microdosing Coach, met liefde en volgens de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

*Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de European Food Safety Administration (ESFA). Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg voor gebruik je arts.