Dream Drops Slaaptinctuur

Gewicht 110 g
Inhoud

30 ml

29,95 incl. BTW

Dream Drops Slaaptinctuur

Heb jij problemen met in- of juist doorslapen? Word jij altijd moe wakker ondanks vele uren slaap? Dream Drops is een krachtig natuurlijk slaapmiddel gemaakt met alleen maar ingrediënten uit de natuur. Het bestaat uit een combinatie van plantenextracten en kruiden die al eeuwenlang worden gebruikt vanwege hun kalmerende en ontspannende eigenschappen: Blauwe Lotus, Guldenroede, Smalle Weegbree, Valeriaanwortel, Lavendel, Kamille en Munt. Met deze speciale blend ben je gegarandeerd van een heerlijke onverstoorde nachtrust.*

Levering binnen 1-3 werkdagen in Nederland!

Europees gemak: levering binnen 3-7 werkdagen!

Gratis verzending boven €75 in Nederland!

Gratis wereldwijde verzending vanaf €100!

Productinformatie

Blauwe Lotus: Blauwe lotus wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn ontspannende en kalmerende effecten. Het helpt bij het verminderen van angst en stress, waardoor je gemakkelijker in slaap kunt vallen en dieper kunt slapen. Klik hier voor meer informatie over Blauwe Lotus.
Guldenroede: Guldenroede staat bekend om zijn krampstillende en ontspannende eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van spierspanning en het bevorderen van een rustige slaap.
Smalle Weegbree: Smalle weegbree heeft licht kalmerende effecten en kan helpen bij het verminderen van nerveuze spanning, wat bijdraagt aan een meer ontspannen slaap.
Valeriaanwortel: Valeriaanwortel is een bekend kruid dat wordt gebruikt om slapeloosheid te verminderen en de slaapkwaliteit te verbeteren. Het heeft een mild kalmerend effect en kan helpen bij het induceren van slaap.
Lavendel: Lavendel staat bekend om zijn aangename geur en ontspannende eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van angstgevoelens en het bevorderen van een rustige slaap.
Kamille: Kamille heeft een lange geschiedenis als een kalmerend middel. Het kan helpen bij het verminderen van stress en angst, en het bevorderen van een ontspannen gevoel voor het slapengaan.
Munt: Munt heeft verfrissende eigenschappen en kan helpen bij het verlichten van spijsverteringsproblemen die slaapstoornissen kunnen veroorzaken.

 

Ingrediënten tinctuur

23 gram gedroogde Blauwe Lotus, 3 gram gedroogde Guldenroede, 3 gram gedroogde Weegbree, 2.25 gedroogde Valeriaanwortel, 1.5 gram gedroogde Lavendel, 0.6 gram gedroogde Kamille en 0.25 gram gedroogde Pepermunt in een 30 ml pipetflesje met gedemineraliseerd water en alcohol (verhouding 75:25).

 

Voordelen Dream Drops tinctuur
  • Diepere ontspanning: Bevordert een diepere staat van ontspanning voor het slapengaan.*
  • Kalme geest: Helpt de geest tot rust te komen en overdenken te verminderen.*
  • Stressvermindering: Ondersteunt in het verminderen van dagelijkse stress en zorgen.*
  • Slaap kwaliteit: Kan bijdragen aan het verbeteren van de algehele slaapkwaliteit.*
  • Ontspannen spieren: Helpt bij het ontspannen van lichaamsspieren voor meer comfort*
  • Slaperigheid bevorderen: Kan natuurlijke slaperigheid opwekken voor een gemakkelijkere overgang naar slaap.*
  • Slaap-Waak cyclus: Ondersteunt het in balans houden van de slaap-waak cyclus.*
  • Verlichting Bij onrust: Kan verlichting bieden bij innerlijke onrust en rusteloosheid. *
  • Natuurlijke slaapondersteuning: Biedt een natuurlijke benadering voor het bevorderen van een goede nachtrust.*

   

  Gebruik

  Neem voor het slapen gaan de gewenste dosering en houdt de tinctuur ongeveer 1 minuut onder je tong voor je het doorslikt. Een gemiddelde microdose is 20 druppels. Je zult op zoek moeten naar jouw eigen 'sweet spot'/jouw dosering. Dat kan dus iets meer of iets minder zijn dan 20 druppels. Desgewenst kun je, mocht je onverhoopt toch wakker worden, een extra dosering nemen.

  Max. gebruik 2x per 24 uur.

   

  Praktische info
   • Wij verwerken gedroogde in plaats van verse ingredienten in deze tinctuur waardoor er sprake is van een nog hogere concentratie werkzame stoffen
   • 4-voudig extract
   • geschikt voor vegetariërs en veganistenWij maken onze tincturen met veel liefde en volgens de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen in eigen huis.

   We werken als het kan met gedroogde en wilde producten, we extraheren als enige met 4 methodes en daarom geloven we dat wij het beste te bieden hebben op dit gebied. Wil je meer weten over onze tincturen? Lees hier meer over.

   

  Bewaren

  Bewaar het flesje op een donkere, koele plek. Bijvoorbeeld in een keukenkastje of koelkast. Je kunt het flesje ongeopend tot 5 jaar bewaren. Geopend gaat het ook zeker een jaar mee voordat het aan kwaliteit verliest

   

  Let op
  • Blauwe Lotus is een hallucinogeen. In hogere doseringen kun je in een reis belanden.
  • Raadpleeg voor gebruik je dokter indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt.
  • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Niet gebruiken in combinatie met alcohol of antidepressiva.
  • Niet gebruiken indien je aan een psychose lijdt of hiervoor aanleg hebt.

  *Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de European Food Safety Administration (ESFA). Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg voor gebruik je arts.