the-microdosing-coach-icon-sacred-geometric-03-100x100

Inbegrepen in cursusprijs:

9
Les van ervaren microdosing coach

Les van Alicia Vera Garcia, een ervaren microdosing en psychedelisch coach, tijdens drie groepsbijeenkomsten en via de chat;

9
microdosing kit t.w.v. €60,-*

De microdosing kit voor 4 weken bestaande uit 18 verse truffels van SHYFT van 1 gram, een flesje Lion’s Mane tinctuur van 30 ml en 20 vitamine B3 tabletten a 100 mcg. Alles ter waarde van €60,-*;

9
toegang tot Besloten Facebook of Whatsapp groep

Tussen de bijeenkomsten door onderhoud je contact met de coach en andere deelnemers via een besloten Facebook of Whatsapp groep;

9
Theoretische en praktische ondersteuning

The Microdosing Coach dagboek, huiswerk opdrachten om je te helpen met de integratie en de presentatie met de theorie over Microdosing.

* De prijs is gebaseerd op een gemiddeld gebruik. De meeste mensen hebben hier genoeg aan voor 4 weken of houden zelfs truffels, tinctuur of vitamine B3 tabletten over.

 

Praktisch:

9
Microdosing is niet voor iedereen geschikt

Mensen met schizofrenie, psychose gevoeligheid, paranoia/argwaan of ernstige angststoornissen zijn uitgesloten van deelname. Net als personen onder de 18 jaar of zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

9
Gelijktijdig gebruik van andere middelen

Let erop dat je in deze periode geen andere middelen/drugs of andere plant medicijnen neemt. De microdosing werkt namelijk het beste als je je in deze 4 weken je kunt onthouden van alcohol en andere middelen. Het nemen van een volledige dosis van een ander plant medicijn zal de microdosing 2 weken lang ineffectief maken. Wil je overleggen over iets? Stuur me dan een berichtje.

9
Algemene voorwaarden van toepassing

Er kan natuurlijk iets tussen komen waarom je niet (tijdig)  kunt deelnemen aan een cursus. Dan zullen we in alle redelijkheid zoeken naar een voor beide partijen bevredigende oplossing in overeenstemming met de algemene voorwaarden

9
Telefonische screening

Na jouw betaling, neem ik via het jouw opgegeven e-mailadres aan Chipta contact met jou op. Er vindt vervolgens een telefonische screening plaats om te beoordelen of dit traject voor jou op dit moment geschikt is. Onderdeel van de aanmeldprocedure is het tekenen van een verklaring.

Je deelname is helemaal definitief nadat de betaling binnen is, je de screening door bent én je verklaring ondertekend ontvangen is. In het geval dat plaatsing om welke reden niet gebeurt, krijg je het volledige bedrag teruggestort.

 Een Microdosing cursus met truffels

Wil Jij Lichter, Creatiever En Met Meer Focus Door Het Leven Gaan?

Bevind jij je op het pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling en wil jij nog grotere stappen zetten? Gun jij jezelf een grote persoonlijke transformatie? Met meer ruimte voor wat jouw hart jou influistert? Dan is deelname aan de microdosing cursus met psilocybine iets voor jou. 

Lijkt dit jou wat? Een paar keer per jaar zijn er cursussen in de buurt van Amsterdam. Maar in april 2022 start er dit keer een Microdosing Cursus in Friesland! Waarin we 3 keer bij elkaar komen en je alles leert over microdosing met psilocybine. 

 

Wat komt aan bod tijdens de microdosing cursus?

9
Veilig en bewust microdoseren

Je leert alles wat jij moet weten over microdosing om veilig en bewust te microdoseren; wat het precies inhoudt, de verschillende methodes, de do’s and dont’s en hoe je zelf aan de slag kunt thuis.

9
Jouw persoonlijke microdosing avontuur

Gelijk na de eerste bijeenkomst start jij thuis op eigen gelegenheid tegelijk met alle andere deelnemers met jouw persoonlijke microdosing avontuur.

9
Integratie oefeningen en opdrachten

Tijdens de cursus maken we gebruik van psychedelica geassisteerde therapie integratie modellen, oefeningen uit de ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en leer je hoe je verkregen inzichten en teachings integreert in je leven.  Zodat er diepe en langdurige transfomatie plaatsvindt. 

9
Praktisch en creatief aan de slag

We gaan op een creatieve manier aan de slag met de praktische aspecten van microdosing om alles uit jouw microdosing ervaring te halen. Methodes als ademwerk, meditatie, free writing en TRE (Tension Releasing Excercises) komen aan bod.

9
Het groepsproces als katalysator

We maken gebruik van de groepsenergie; we groeien samen, houden sharing circles en elke deelnemer krijgt een microdosing partner (een andere deelnemer) toegewezen om wekelijks de microdosing en het huiswerk mee te bespreken en van elkaar te leren.  

9
Evaluatie & tips

We evalueren samen de doelen en scherpen aan waar nodig. Op de laatste lesdag, sluiten we het af en krijg je tips mee voor hoe nu verder.

white-the-microdosing-coach-icon-sacred-geometric-03-100x100

Wat Microdosing Voor Jou Kan Betekenen

 

De effecten per persoon verschillen, maar mensen die microdoseren, rapporteren:

 

  • Meer energie
  • Meer in het moment zijn; minder zorgen maken
  • Meer creativiteit
  • Betere fysieke prestaties. Met name je uithoudingsvermogen wordt verbeterd.
  • Betere nachtrust. Je voelt je vermoeider en meer ontspannen in de avond.
  • Productiever zijn op het werk en in je studie. Makkelijker en sneller tot oplossingen komen van complexe problemen. Ook dat zich oplossingen aanbieden waar je nog niet eerder aan gedacht had.
  • Meer sociale interactie met anderen.
  • Minder behoefte aan ‘zelfmedicatie’ door bijvoorbeeld alcohol of andere middelen.
  • Beter inzicht in emoties, gedachtes en gevoelens en hoe deze komen. Ook kun je ze meer van een afstand bekijken zonder er helemaal door meegesleept te worden.
  • Betere concentratie, meer focus
the-microdosing-coach-icon-sacred-geometric-03-100x100

Microdosing met Truffels

Microdosing is het nemen van hele lage dosissen psychedelica zoals psilocybine uit magische truffels of paddenstoelen gedurende een periode van een aantal weken (4 tot 10 meestal).

Steeds meer mensen ontdekken de helende kracht van psilocybine. Mensen microdosen tegen klachten en aandoeningen als depressie, burnout, verslavingen, Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS), dwangneuroses of juist als hele effectieve tool voor persoonlijke of spirituele ontwikkeling. Om af te dalen naar de diepste lagen in jouw onderbewuste. Of gelukkiger, creatiever, productiever en lichter door het leven te gaan. Steeds meer universiteiten in Nederland doen onderzoeken naar de geneeskrachtige eigenschappen van psychedelica zoals magische paddenstoelen, truffels, MDMA en LSD met veelbelovende resultaten.

Microdosing is daarbij een veilige en laagdrempelige manier. Bij juist gebruik kun je gewoon functioneren in het dagelijks leven; werken, studeren, sporten of voor je gezin zorgen. Sterker nog, de microdosing helpt jou om deze taken met meer bezieling en nog beter uit te voeren.

the-microdosing-coach-icon-sacred-geometric-03-100x100

Krachtige methode van Paul Stamets

Tijdens de Microdosing cursus gaan wel vier weken lang met elkaar microdosen volgens de nieuwste methode van beroemd mycoloog Paul Stamets. Je neemt 4 dagen de microdosing, 3 dagen niet en dan begin je weer opnieuw. Voor het meest krachtige effect wordt de psilocybine gecombineerd met Lion’s Mane en Vitamine B3 (Niacine). Bekijk hier de uitleg van Paul Stamets over deze krachtige combinatie:

Over mij

Als een van de eerste microdosing coaches in Nederland ben ik er voor mensen die uit het hoofd willen komen en meer vanuit het hart willen leven. Ik heb verschillende trainingen, opleidingen en workshops gevolgd, waaronder de geaccrediteerde Opleiding tot Coach en workshops bij de MIND foundation. Mijn stijl is spiritueel, speels, vanuit het hart en tegelijkertijd to the point en resultaatgericht.

Een verbond tussen hoofd en hart; een heldere geest, een wakkere ziel, voeten op de aarde

Een inkijk in iemands hoofd, hart en ziel: dat is het grootste cadeau dat je mij kunt geven. Dat iemand mij dit toevertrouwt, vind ik een kostbaar geschenk. In ruil voor deze openheid, bied ik jou een liefdevolle spiegel om in te kijken. En help ik jou op een zorgvuldige en veilige manier de door psychedelica verkregen inzichten een plek te geven.

the-microdosing-coach-alicia

Testimonials

“De cursus vond ik helemaal te gek! Ik hou ervan om mezelf te verdiepen en af te pellen en dat is hier ook weer mee gelukt. Alicia, ik vond het fijn hoe jij dat begeleidt en daarover vertelt, ook over jouw eigen ervaring, de warmte, de liefde waarmee je dat doet. Ik heb daar bewondering voor. “

Natalie S.

“De cursus vond ik super interessant. Ik ga er zeker mee verder. Het heeft me inzichten gebracht waar ik naar op zoek was. “

Charlotte B.

“Het voelt voor mij als het begin van iets nieuws. Ik ga zeker verder met het experimenteren met microdosing en verschillende manieren waarop je dit kan toepassen. Dankjewel, Alicia, dat ik dit bij jou kon ervaren want ik had het nooit zonder jouw begeleiding gedaan. Ik vond het heel spannend, maar ik voelde me veilig om dit samen met de anderen en met jou te doen, om vragen te kunnen stellen. Ik had continu het gevoel dat ik de controle had, omdat, als ik onzeker was, ik steeds bij jou terecht kon. Ik ga mijn vrienden deze cursus zeker aanraden.”

Sarah T.

Meer Weten? Neem Contact Met Mij Op!