Microdosing Silent Disco

Koop je ticket

Microdosing Silent Disco 

9
Get On your Dancing Shoes, sandals or bear feat

Silent Disco meets Nataraj meets Microdosing  

Soulcoach Haarlem & the Microdosing Coach slaan de handen ineen en organiseren een speciale Silent (Microdosing) Disco waarbij plezier voorop staat. En dansen is niet alleen leuk en verbindend, maar ook een medicijn. Het maakt je vrolijk, grond je in het hier en nu en werkt bevrijdend. Het zorgt ervoor dat je lichaam en geest meer in balans zijn zodat je meer in het hier en nu leeft. Combineer dat met microdosing en je hebt dé ingrediënten om op een speelse manier diep met jezelf en anderen te connecten.  Dichter bij jou eigen zijn. Daar waar jouw hart regeert en angsten en zorgen voor eventjes op de achtergrond zijn. Waar je hopelijk lang hierna nog op kunt teren! 

9
Optioneel: Microdosing met truffels

Voor wie dat wil, is er de optie om onder begeleiding van een ervaren microdosing coach een microdosering truffels te nemen. Niet alleen met dansen komen er allerlei geluksstofjes vrij, maar ook staat psilocybine, het psychoactieve bestanddeel, bekend als natuurlijk antidepressivum. Het bindt aan de serotonine-receptoren in onze hersenen waardoor we ons heel happy kunnen gaan voelen. Verder ervaren mensen die hiermee microdoseren een diepe ontspanning, meer bewustwording, rust en flow. Het is aardend en daadkrachtig. In plant medicijn land worden truffels ook wel los niños genoemd vanwege de kinderlijke en speelse energie.

Praktisch:

9
Programma

Programma
13.00 Verzamelen, halen koptelefoon
13.15 Introductie en nemen microdosing
13.30 Warming up
13.45 Hartdancing: dansmeditatie om te connecten
14.00 Silent Disco (keuze uit 2 kanalen Ecstatic Dance/disco)
16.30 Circle of love: sharing en afsluiting 
17.00 Einde

 

 

9
Contraindicaties

– Mensen onder de 18
– Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven
In deze gevallen, raden wij af om de microdosering truffels te nemen. De rest van het programma meedoen kan natuurlijk wel!

Over mij

Als een van de eerste microdosing coaches in Nederland ben ik er voor mensen die uit het hoofd willen komen en meer vanuit het hart willen leven. Ik heb verschillende trainingen, opleidingen en workshops gevolgd, waaronder de geaccrediteerde Opleiding tot Coach en workshops bij de MIND foundation. Mijn stijl is spiritueel, speels, vanuit het hart en tegelijkertijd to the point en resultaatgericht.

Een verbond tussen hoofd en hart; een heldere geest, een wakkere ziel, voeten op de aarde

Een inkijk in iemands hoofd, hart en ziel: dat is het grootste cadeau dat je mij kunt geven. Dat iemand mij dit toevertrouwt, vind ik een kostbaar geschenk. In ruil voor deze openheid, bied ik jou een liefdevolle spiegel om in te kijken. En help ik jou op een zorgvuldige en veilige manier de door psychedelica verkregen inzichten een plek te geven.

Meer Weten? Neem Contact Met Mij Op!