Paul Stamets Stacking Formule

Gewicht 400 g

62,95 incl. BTW

Paul Stamets Stacking Formule

Ontdek de kracht van de geest met de Paul Stamets Stacking Formule – een zorgvuldig samengestelde bundel van truffels, Lion’s Mane en vitamine B3 (niacine). Deze unieke combinatie is ontworpen om jouw cognitieve functies te verbeteren en een helderdere, scherpere geest te ontketenen.

Levering binnen 1-3 werkdagen in Nederland!

Europees gemak: levering binnen 3-7 werkdagen!

Gratis verzending boven €75 in Nederland!

Gratis wereldwijde verzending vanaf €100!

Inhoud bundel

 • Microdosing Truffels (3-pack): Versterk je mentale veerkracht en bevorder creativiteit met onze hoogwaardige microdose truffels. Een subtiele ondersteuning voor een betere focus en helderheid.
 • Lion's Mane: Bekend om zijn neuroregeneratieve eigenschappen, ondersteunt Lion's Mane een gezonde hersenfunctie en verbetert het de concentratie.
 • Vitamine B3: Essentieel voor de energieproductie in de hersenen en het bevorderen van een gezonde hersenstofwisseling. Het helpt je brein optimaal te functioneren.
 •  

  De Paul Stamets Stacking Formule

  De truffels, Lion’s Mane en vitamine b3 zijn onderdeel van het Paul Stamets Stacking protocol. Lion's Mane wordt toegevoegd aan truffels tijdens microdosing omdat het de neurologische voordelen, zoals het ondersteunen van hersenfuncties en bevorderen van neurogenese, kan vergroten. Niacine wordt vaak gecombineerd met microdosing omdat het de bloedvaten wijd openzet en de actieve bestanddelen uit de truffels en Lion’s Mane dieper het lichaam kunnen doordringen. De Proviform niacine of vitamine b3 versterkt de werking van de microdosing, verlengt de duur van de microdosing en kan bijwerkingen verminderen van de microdosing zoals hoofdpijn en vermoeidheid. Deze combinatie is voor iedereen die op cognitief niveau extra voordeel wil behalen. Mensen die extra focus, productiviteit en concentratie willen.

   

  Voordelen
  • Verbetert Mentale Helderdheid: De unieke combinatie van microdosing truffels, Lion's Mane en vitamine B3 helpt de mentale helderheid te vergroten, waardoor je scherper kunt denken en je concentratie kunt verbeteren.
  • Ondersteunt Neuroregeneratie: Lion's Mane staat bekend om zijn neuroregeneratieve eigenschappen, wat betekent dat het de groei en ontwikkeling van zenuwcellen kan ondersteunen, waardoor een gezonde hersenfunctie wordt bevorderd.
  • Bevordert Creativiteit: Microdosing truffels dragen bij aan een verhoogde creativiteit, waardoor je de mogelijkheid hebt om op nieuwe en innovatieve manieren naar situaties te kijken.
  • Optimaliseert Hersenstofwisseling: Vitamine B3 is essentieel voor een gezonde hersenstofwisseling en draagt bij aan een efficiënte energieproductie in de hersenen, wat kan resulteren in verbeterde cognitieve prestaties.
  • Natuurlijke Cognitieve Boost: De bundel biedt een natuurlijke benadering om je cognitieve functies te verbeteren, zonder de bijwerkingen van synthetische middelen.
  • Alomvattende Benadering: Door het combineren van verschillende natuurlijke ingrediënten, biedt de bundel een alomvattende benadering van cognitieve verbetering, waardoor synergie en optimale resultaten ontstaan.
  • Helpt bij Stressbeheersing: De ondersteunende eigenschappen van Lion's Mane kunnen helpen bij stressbeheersing, waardoor je je beter kunt aanpassen aan uitdagende situaties.
  • Boost voor Energie en Vitaliteit: Vitamine B3 draagt niet alleen bij aan de hersenfunctie, maar speelt ook een rol bij het handhaven van een gezond energieniveau, wat resulteert in meer vitaliteit en alertheid.
  •  

   Hoe in te nemen?

   Weeg je dosis van de truffels af en gebruik deze op microdosing dagen volgens jouw persoonlijke protocol of intuïtief schema. Je kunt de truffels zo consumeren, met wat water of in een smoothie. Lees meer over microdoseren met truffels en bijbehorende protocollen of inname schema's hier. Bij bestelling krijg je een uitgebreide handleiding. De Lion's Mane kun je 2 tot 3x per dag nemen direct onder je tong of in je thee of smoothie. De vitamine b3 neem je ongeveer 15 minuten na de truffels en Lion's Mane met wat water in.
    

   Dosering

   Voor de truffels geldt dat de sweet spot ergens ligt tussen 0.2 gram en 1.5 gram. Maar iedereen is anders. Begin met microdosing op een dag waarop je geen verplichtingen hebt. Start met een lage dosis. Bouw het op met stappen van 0.5 gram. Binnen enkele dagen heb je je zogenaamde sweet spot gevonden; je voelt subtiele effecten; je zintuigen staan op scherp; kleuren worden helderder, je reukvermogen en intuïtie worden sterker, je voelt meer energie en voelt je meer gefocust. Je weet dat je teveel hebt genomen als het tegen je gaat werken; je voelt je juist minder gefocust, voelt je iets té jolig, ervaart visuele effecten,  je voelt je vermoeider, of bent tot minder in staat.
   De dosering van de Lion's Mane is tussen 1/4 - 1/2 pipet per keer en dit tot 3x per dag.
   Voor de vitamine b3 geldt: tussen de 0.5 - 2 tabletten. Hiervoor ga je op zoek naar je fysieke sweet spot; de flush. De flush is een lichamelijke reactie waarbij je huid wat rood wordt, je het warm krijgt, die 15-30 minuten duurt.
    

   Let op
   • Niet gebruiken als je zwanger bent of als je borstvoeding geeft.
   • Niet gebruiken bij (zware) angststoornissen, psychosegevoeligheid of schizofrenie.
   • Niet voor onder de 18 jaar