Over mij

"Een verbond tussen hoofd en hart; een heldere geest, een wakkere ziel, voeten op de aarde"
Maak een afspraak
Een verbond tussen hoofd en hart

Mijn naam is Alicia Vera Garcia

en ik ben de oprichter van The Microdosing Coach. Als één van de eerste microdosing en psychedelisch coaches in Nederland coach ik mensen die gebruik willen maken van de vele geneeskrachtige eigenschappen van psychedelica in kleine dosissen (microdosing). Daarnaast heb ik een webshop met hoogwaardige microdosing producten. En ben ik als internationaal erkend microdosing expert spreker op congressen en andere events. Ook ben ik docent aan o.a. het Wisdom of Plants Institute.

Naast de opleidingen die ik verzorg aan professionals ben ik ook leverancier voor vele therapeuten, opleidingsinstituten, coaches en anderen die met hoogwaardige en betrouwbare producten willen werken. Ik ben trots leverancier van o.a. Wisdom of Plants Institute, Zelfregie Academy, Zen by Wendy en Maite Wetters .

Na mezelf met plant medicijnen geheeld te hebben van burnout, PTSS en depressie, en dus na een jarenlange persoonlijke ontdekkingstocht in de wondere wereld van de entheogenen, startte ik in  2020 mijn eigen coachingspraktijk om mensen op een veilige en bewuste manier te begeleiden met deze middelen.  Inmiddels heb ik honderden mensen geholpen. Ik blijf mezelf ook persoonlijk ontwikkelen en heb inmiddels deelgenomen aan talloze ceremonies met verschillende psychedelica en plant medicijnen en heb een grondige kennis van deze middelen. Maar ook hoe de inzichten en lessen een permanente plek in het dagelijks leven kunnen krijgen. Daarnaast heb ik vele cursussen en workshops gevolgd op het gebied van microdosing, psychedelica en coaching waaronder bij het Microdosing Institute en the Mind Foundation.

Ik ben lid van de beroepsvereniging Guild of Guides

Een inkijk in iemands hoofd, hart en ziel. Dat is het grootste cadeau dat iemand mij kan geven. Dat iemand mij dit toevertrouwt, vind ik een kostbaar geschenk. In ruil voor deze openheid, bied ik diegene een liefdevolle spiegel om in te kijken. En help ik op een zorgvuldige en veilige manier de door de psychedelica verkregen inzichten een plek te geven. Als je je openstelt, gaat jouw wereld er ineens heel anders uitzien.

Hoe ik werk

9
vanuit het hart en 'to the point'

Mijn stijl is spiritueel, speels, vanuit het hart en tegelijkertijd ‘to the point’ en resultaatgericht. Ik luister oordeelloos en werk met veel bezieling.

9
met methoden als ACT Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Ik werk veel met mindfulness en ACT. Ik ben ACT coach en in opleiding tot ACT therapeut. Het uitgangspunt bij ACT is dat mensen beter hun gedachtes en emoties kunnen omarmen in plaats van ze te willen veranderen. Het is bewezen dat ACT een effectieve behandeling is voor talloze aandoeningen of om je simpelweg beter te voelen. En in combinatie met plant medicijnen is dit een magische combi. ACT wordt veel ingezet in de psychedelica geassisteerde therapie. 

9
met verstand van zaken

Inmiddels heb ik al vele mensen mogen coachen, ook in het bedrijfsleven. Hiertoe heb ik verschillende trainingen, opleidingen en workshops gevolgd, waaronder de geaccrediteerde Opleiding tot Coach bij het ICM, de ACT opleiding bij Stresswise Academy en verschillende cursussen, workshops en trainingen bij het Microdosing Institute en the Mind Foundation. Wil jij meer weten over hoe je zelf microdosing coach wordt? Ik heb een vlog opgenomen over hoe ik dit heb aangepakt. En ik geef ook een basiscursus en privé cursussen tot microdosing facilitator. Neem voor het laatste contact met mij op. 

blaas bloem
icon-microdosing-coaching-100x100

Mijn verhaal

Er was een tijd dat ik een Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS) had en depressief was. Dat mijn lijden zo ondraaglijk was dat ik liever niet meer wilde bestaan. Dat ik niet kon meekomen in de maatschappij. Het was één van de donkerste periodes in mijn leven. Als dit ‘het’ was, hoefde het voor mij niet meer. Ik was afgevlakt, continu moe, sleepte mezelf voort, was gevoelloos en als ik wèl wat voelde, was dat een ondraaglijke, intense grote pijn.

En toen kwamen daar mijn dierbare plantmedicijnen, zoals natuurlijke psychedelica ook worden genoemd. In het bijzonder ayahuasca en hallucinogene paddenstoelen. Ik ging weer leven in plaats van overleven. Ik zei weer ‘ja’ tegen het leven. Ik zag de schoonheid van ons bestaan weer: hoe alles met alles verbonden is. En ik was dankbaar dat ik er was. Ook ík kon gelukkig zijn. De entheogenen lieten mij afdalen naar de diepste lagen van mijn onderbewuste waar ik de antwoorden vond op mijn problemen. Ik besefte: alles is een keuze. Kies ik voor liefde of voor angst? Je creëert je eigen realiteit. Ik genas mijzelf en deed dat op een geheel natuurlijke manier zonder synthetische medicijnen (met al hun bijwerkingen van dien). En belangrijk: ik deed het samen met een aantal geduldige en betrokken begeleiders.

Die waardevolle begeleiding naar een gelukkiger en betekenisvoller leven gun ik jou ook! Dat is de reden dat ik mijn ervaring en kennis nu bundel in mijn werk als The Microdosing Coach.

Je kunt de microdosing producten gewoon in mijn webshop bestellen. Als microdosing nieuw voor je is en/of je hebt een specifieke klacht of aandoening of je wilt meer uit je microdosing halen, overweeg dan ook coaching. Dan haal je meer uit je microdosing ervaring.
Psychedelica doen het beste hun werk in combinatie met de juiste begeleider. Het zijn geen wondermiddelen an sich; het zijn richtingaanwijzers die jou de juiste kant op sturen. Die jou vele inzichten geven, waardoor je je bewuster wordt van jouw patronen, gedachtes en gewoontes. Vervolgens is het aan jou. En als je wilt: aan mij, samen met jou.

the-microdosing-coach-alicia

Wacht Niet Langer. Start Vandaag Nog Jouw Traject!