Zelfstandige kamer te huur voor Coaches en Therapeuten in Amsterdam Oost

5 jan 2024 | Zakelijk

Ben jij coach, therapeut of een andere type ondernemer op zoek naar een praktijkruimte? Mijn zelfstandige kamer van circa 20 m² op het Robert Kochplantsoen 19, gelegen in Amsterdam Oost, staat momenteel te vaak leeg. Ik deel graag mijn ruime praktijkruimte met gelijkgestemde professionals zoals jij! De kamer heeft alle voorzieningen voor sessies tot ongeveer 4 personen, inclusief een beamer. Daarmee is deze ruimte ideaal om jouw klanten te ontvangen.

Wat kun je verwachten?

  • Een volledig uitgeruste kamer in een gebouw met 42 andere creatieve en like-minded ondernemers, waaronder therapeuten, ademcoaches en kunstenaars.
  • Beschikbaarheid op woensdag, donderdag, weekenden en avonden, met flexibiliteit voor andere dagen in overleg.
  • Betaalbare huurprijzen: denk aan slechts €50 voor een vast dagdeel per maand en €100 voor een volledige dag per maand. Bij meerdere dagen/dagdelen bieden we graag voordelige tarieven.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Als dit jou aanspreekt of als je iemand kent voor wie dit interessant kan zijn, stuur dan een e-mail naar alicia@themicrodosingcoach.nl voor meer informatie of om de ruimte te bezichtigen.

Voel je welkom om dit bericht te delen met anderen die op zoek zijn naar een inspirerende plek om hun praktijk te vestigen.