Proviform Niacine 100mg Tabletten 100TB

Gewicht 227 g

10,50 incl. BTW

Proviform Niacine 100mg Tabletten 100TB

Meer halen uit je microdosing met truffels, caapi of 1P-LSD? Overweeg het gebruik van Proviform niacine oftewel vitamine b3 erbij. Samen met Lion’s Mane is vitamine b3 onderdeel van het Paul Stamets Stacking protocol. Niacine wordt vaak gecombineerd met microdosing omdat het de bloedvaten wijd openzet en de actieve bestanddelen uit de truffels,caapi, 1P-LSD en Lion’s Mane dieper het lichaam kunnen doordringen. De Proviform niacine of vitamine b3 versterkt de werking van de microdosing, verlengt de duur van de microdosing en kan bijwerkingen verminderen van de microdosing zoals hoofdpijn en vermoeidheid.

Levering binnen 1-3 werkdagen in Nederland!

Europees gemak: levering binnen 3-7 werkdagen!

Gratis verzending boven €75 in Nederland!

Gratis wereldwijde verzending vanaf €100!

Productinformatie

Proviform Niacine (ook wel nicotinezuur genoemd) is een hoogwaardig voedingssupplement met vitamine B3. Vitamine B3 heeft een gunstige invloed op een normaal energieleverend metabolisme. Daarnaast helpt het energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Vitamine B3 heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel. Daarbij draagt vitamine B3 bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen en aan zenuwfuncties die betrokken zijn bij het beredeneervermogen. Bovendien kan B3 helpen vermoeidheid te verminderen. Tot slot levert vitamine B3 een bijdrage aan het behoud van een normale huid en helpt het bij het behoud van normale slijmvliezen.

Ingrediënten

niacine, vulstoffen (cellulose, rijstexstract), anti-klontermiddelen (silicumdioxide, magnesiumstearaat, koolzaadolie), bevochtigingsmiddel (glycerol), stabilisator (plantaardig stearinezuur).

Vrij van

tarwe, gluten, ei, noten, soja, vis, schaaldieren, melkproducten, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en, kleur- en smaakstoffen.

Dosering

Niacine kan een flush geven, een onschuldige, tijdelijke, fysieke reactie waarbij je een wat rode huid kunt krijgen, rode vlekken op je lichaam, een warm, branderig gevoel. Dit effect duurt maximaal een uur. En het idee is dat je op zoek gaat naar jouw 'sweet spot'. Jouw ideale persoonlijke dosering. Die ligt tussen 0.25 tablet tot 1 of 2 tabletten.

Aanbevolen gebruik

Bij een maaltijd innemen met water.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Droog, afgesloten en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.